جهت اخذ و راهنمای دریافت ویزای دبی و کسب اطلاعات بیشتر به صفحه ویزای دبی مراجعه نمایید.
در حضور شیخ محمد بن رشید المختوم، معاون رئیس جمهور و نخست وزیر امارات و حاکم امارات، به ۲۵۰۰ دانشمند، محقق، پزشک و مخترع قول ویزای طلایی امارات داده شد.
این اولین بخش از فواید ویزای طلایی امارات است.
این حرکت با تصمیم کابینه، مبنی با دادن ویزای طلایی امارات با تاریخ انقضای طولانی، شروع شد. این حرکت همچنین موقعیت این کشور درباره ی فراهم کردن زمینه ی پیشرفت و اختراعات و خلاقیت ها را بهبود بخشید.
شیخ محمد در توییتر خود نوشت: “امروز ما صدور ویزای طلایی امارات برای ۲۵۰۰ دانشمند، محقق، مبتکر، سرمایه گذار و پزشک را جشن گرفتیم. ما به همگی خوش آمد گفته و بیان میکنیم که: امارات مهد علم و پیشرفت دانشمندان، افراد بااستعداد و افراد خلاق در زمینه ی ایجاد تغییرات بزرگ، است.”
سارا بنت یوسف الامیری، وزیر امور خارجه علوم پیشرفته، بیان کرد که صدور ویزای طلایی امارات با تاریخ انقضای طولانی، برای گروهی از دانشمندان حرکتی مثبت و گامی عظیم در جهت بهبود بخشیدن موقعیت این گروه در جامعه و توسعه دادن تحقیقات علمی برای خدمت به بشریت است.
همچنین وزیر اضافه کرد: “رهبری ما همیشه به ارزش و اهمیت دادن به دانشمندان مشتاق بوده و تاثیر زیادی روی پیشرفت انجمن علمی امارات داشته است. حرکت امروز ما از هدف امارات در جهت جذب دانشمندان و روشنفکران و بالابردن مقام بین المللی اقتصادی و علمی ایشان، پشتیبانی میکند.
علی محمد بن حمد، رئیس هیئت مدیره اداره فدرال هویت و شهروندی، بیان کرد که سیستم ویزای طلایی امارات ابتدا به منظور ایجاد محیطی برای پیشرفت کشور، سودمند برای سرمایه گذاری و خلاقیت و استفاده از استعدادها به طور دائمی، برنامه ریزی شده بود.
وی اذعان داشت که ویزای طلایی امارات به ایجاد محیطی جذاب و گیرا و قوی تر کردن موقعیت امارات در دنیا برای جذب استعدادها و نوآوری ها، کمک میکند.
بن حمد افزود: “حرکت امروز گامی هوشمندانه بود در جهت هدف ما به منظور بالابردن موقعیت کشور در زمینه ی جذب استعدادها و شایستگی ها، و تاکید بر محترم شمردن دانشمندان و ایجاد راه حل های خلاقانه برای خدمت به بشریت.”
ویزای ده ساله نجیب زاده ی جواهر هندی در دبی
دبی نوشت: نجیب زاده ی جواهر هندی در دبی، شخار پتنی از بازرگانی جواهر، ویزای طلایی امارات با تاریخ انقضای ده ساله ی دبی میگیرد.
بازرگان میلیاردر، شخار پتنی، مدیر اجرایی کمپانی بازرگانی جواهر، کمپانی طلا و نقره، ویزای اقامت ده ساله ی خود را روز سه شنبه دریافت کرد.
شخار پتنی روز سه شنبه اجازه ی اقامت خود را از اداره کل اقامت و امور اتباع خارجی گرفت. او پاسپورت و ویزای طلایی امارات با تاریخ انقضای طولانی مدت خود را از دستان سرلشکر محمداحمد المری دریافت کرد.
پنتنی خوشحالی و قدردانی خود را نسبت به رهبران امارت برای دادن ویزای طلایی امارات با تاریخ انقضای ده ساله به وی، در جمله ای در محصاحبه با خبرگذاری خلیج بیان کرد: “این قدمی دیگر از طرف رهبران امارات برای جذب توریست است. از ایشان بسیار ممنونم.”
“بسیار خوشحالم که جزو گروهی از شهروندانی هستم که به این مقام دست یافته اند. من زندگی خود در امارات را با حقوق پایین ۴۰۰درهم شروع کردم. این کشور به من در توسعه دادن کسب و کارم به طلا، جواهر و نقره کمک کرد.”
پتنی داستان خود را با داستان ثروتمندان امارات در میان گذاشت: “ما در این چندسال کسب و کار خود را با همکاری بخش عمده فروشی و خرده فروشی و بهبود روابط با مشتری، رونق بخشیدیم. شاخصه ای که ما را از بقیه متمایز میسازد این است که اغلب جواهرات ما دست ساز هستند. در حالی که بازار پر است که جواهرات ساخته شده با ماشین، ما با جواهرات خاص خود بازار را در دست گرفته ایم.”
این کمپانی بازرگانی جواهر فعالیت خود در دبی را با حضور در بخش خرده فروشی بازار طلای دبی در سال ۱۹۹۱ آغاز کرد. امروزه این کمپانی، هفت فروشگاه و یک بخش عمده فروشی در امارات دارد. این کمپانی مسئول طراحی ست های عروس مراسم های ازدواج اعراب امارات، عربستان صعودی، کویت، بحرین، و قطر است.
از بعد از ۲۲می، بازرگانان دیگری هم ویزای خود را تحویل گرفته اند. واسو شروف، رئیس شرکت های رگال، خوشی خطوانی، مدیرعامل گروه کمپانی های خوشی و سینما النصر، رضوان سجن، رئیس دانوبه، یوسف علی رئیس لولو تعدادی از این افراد بودند. افراد دیگر مانند رم بوکسانی، دکتر آزاد موپن هم جزو این لیست هستند. دیروز دانانجای داتار، رئیس و مدیرعامل بازرگانی العدیل، هم جزو افراد اهل هند بود که ویزای طلایی امارات خود را گرفت.
سرمایه گذاران برای “طلایی” درخواست میدهند.
سرمایه داران با خانه های به ارزش ۵میلیون درهم هم شامل این طرح جدید میشوند.
وقتی حرف از سود میشود هیچوقت سر خانه داران دبی بی کلاه نمیماند. ویزای ۵ساله به نفع آنها تصویب شده است.
سعید فراس المسدی از سرمایه گذاری فام گفت: “شنیده ام که خانه داران با ارزش ۵میلیون درهم همین الان هم درخواست این ویزا را داده اند، دولت دست از تغییرات برنمیدارد، حالا این مسئله به مذاق افراد خوش بیاید یا نه. البته، در برخی زمان ها این تغییرات روی افراد بیشتری تاثیر میگذارد.”
“اما واضح است که زمانی که اکوسیستم سرمایه گذاری جهانی بهتر شود، این ویزای طلایی امارات مهم تر میشود و منحصر به فرد بودن دبی بیشتر به چشم خواهد آمد.”
همانگونه که بیان شد، سرمایه داران با خانه های به ارزش ۵میلیون درهم یا بیشتر میتوانند برای این ویزا درخواست دهند، که اینگونه ایشان اجازه ی اقامت ۵ساله به جای اقامت معمول ۲ساله را میگیرند. طبق صحبت های دفتر حقوقی التمینی وشرکا، درخواست ها باید به مرکز “کیوب” که وزارت املاک دبی است، ارائه شوند. شرط قبول درخواست این است که خانه داران هیچ بدهی معوقه ای نداشته باشند.
جالب است که برای ارائه این درخواست، لازم نیست که خانه در زمان مقرری خریداری شده و مدتی از تاریخ خرید گذشته باشد.
این در بازار امروزی، این یک تغییر خارق العاده است.
اینکه بازار خرید و فروش مسکن دبی نیازمند یک محرک است، واضح است. هردو قیمت مسکن و اجاره بهت در بسیاری از مناطق دچار رکود هستند، اگرچه که خرید و فروش به قوت خود باقی است.
اما این گروه از کاربران شکایتی ندارند: “شرایط به نفع مستاجرانی است که خانه های خوب بدون کرایه و با شرط فسخ قرارداد بدون ضرر و زیان دارند و رهن منازلشان از طرف صاحبان ملک به نفع ایشان بالا و پایین میشود.” ادیتی هریهران، مشاور ارشد شرکت خدمات املاک کاوندیش ماکسول ادامه داد: “و همچنین منازل بهتر و بزرگتری که از دسترس این مستاجران دور بود، به ایشان داده میشود.”
اجاره بهای آپارتمان ها رو به کاهش است.
اجاره ها در دبی در سه ماهه ی آخر سال ۱۲٫۵درصد و قیمت ویلاها نیز ۱۲٫۶درصد کاهش داشت. بهبود امکانات املاک میتواند اجاره بها و قیمت ها را افزایش دهد. “درحالی که در برخی نقاط این کاهش قیمت در یکسال اخیر رشد کمتری داشته، اما هنوز هم مشروط به نرخ عرضه و تقاضا است.” (نرخ عرضه: چه تعداد خانه در یکسال، نسبت به تعدادی که انتظار میرفته پر شده است – این نرخ در سالهای اخیر حدود ۴۰-۵۰درصد است.)
آستکو اعلام کرد که در شش ماهه ی اول سال ۱۰هزار آپارتمان و ۲هزار ویلا به صاحبان آنها تحویل داده شده است.
آستکو بیان کرد شدیدترین کاهش قیمت مربوط به واحدهای آپارتمانی اجمان و راس الخیمه است که در سه ماهه ی دوم سال ۹ و ۷ درصد کاهش قیمت داشته اند. این بدین خاطر است که روزانه خانه هایی با شرایط و امکانات بهتر و قیمت های رقابتی تر و در نزدیکی شهرداری ها ساخته میشوند. ساکنین اجمان به شارجه و دبی فرستاده شده و ساکنین راس الخیمه هم درخواست برای خانه هایی در مینا العرب و جزیره ی المرجان داده اند.
در آینده ای نزدیک، این وضع موجود در امارات بدون تغییر پیش خواهد رفت. صاحبان ملک باید حواس خود را به اتفاقات دبی جمع کنند – آسترو افزود: “ایجاد شرایط و امکانات بهتر باعث کاهش نرخ کرایه ها در دبی و در نتیجه در امارات شمالی و در نتیجه باعث کاهش فشار قیمت ها خواهد شد. ”
پسر رئیس کمپانی طلای مالابار، شملال احمد، برای خود و خانواده ویزای ده ساله ی امارات گرفت.
سرمایه گذار جواهر به لیست دریافت کنندگان ویزای طلایی امارات اضافه شد.
پسر رئیس کمپانی طلای مالابار، شملال احمد، برای خود و خانواده ویزای ده ساله ی امارات گرفت.
شملال احمد، سرمایه گذار هندی در دبی، عضو کمپانی طلای مالابار، ویزای ده ساله ی امارات گرفت.
این میلیارد که پسر رئیس احمد، موسس کمپانی طلای مالابار، است در روز سه شنبه ویزای اقامت خود را از دستان سرلشکر محمد المری دریافت کرد.
در مصاحبه با خبرگذاری جزیره، شملال ۳۸ساله بیان کرد که وی ویزای همسر خود، اشنی ۳۷ساله، و سه فرزند خود، نازا زبیده ۱۴ساله، ایشال آیشا ۱۰ساله و سیمرا فاطیمای ۸ساله را نیز گرفته است.
وی بیان کرد: “من از دولت امارات برای بها دادن به سرمایه گذاران بسیار ممنونم. اینگونه، سرمایه داران خارجی همگی به اقامت در امارات راغب میشوند. علت هرچه که هست، راحتی کسب و کار در امارات و یا روحیه ی کارآفرینی حاکمان این کشور، برای من و خانواده ام بسیار مفید بوده است.”
دپارتمان اقامت دبی در ارتباط با تقدیم این ویزای طلایی امارات که از ۲۱می امسال شروع شد، بیان کرد که تا کنون ۴۰۰ ویزا به صاحبان تحویل داده شده و ۶۸۰۰ ویزای دیگر هم تا آخر سال تحویل داده خواهد شد.
طراحان جواهر در کارخانه البراکه، قسمتی از کمپانی مالابار، در شارجه. در این یکسال جواهرسازان مقدار بیشتری جواهر الماس نشان نسبت به نرخ واردات، تولید کرده اند.
شرایط دیگری ظرفیت اضافه شدن به این ویزای ده ساله را دارند. بیمه درمانی و خدمات دیگر باید بدون قید و شرط به این شرایط ویزای طلایی امارات اضافه شوند.
از بعد از ۲۲می، بازرگانان دیگری هم ویزای طلایی امارات خود را تحویل گرفته اند. واسو شروف، رئیس شرکت های رگال، خوشی خطوانی، مدیرعامل گروه کمپانی های خوشی و سینما النصر، رضوان سجن، رئیس دانوبه، یوسف علی رئیس لولو تعدادی از این افراد بودند. افراد دیگر مانند رم بوکسانی، دکتر آزاد موپن هم جزو این لیست هستند. دیروز دانانجای داتار، رئیس و مدیرعامل بازرگانی العدیل، هم جزو افراد اهل هند بود که ویزای طلایی امارات خود را گرفت.
دبی: راجش جین از گروه جی جی، روز چهارشنبه ویزای طلایی امارات با انقضای ده ساله ی خود را گرفت.
جین رئیس گروه جی جی، ویزای طلایی امارات خود را از دست مسئولین اداره کل اقامت و امور اتباع خارجی در دبی دریافت کرد.
در مصاحبه ای با خبرگذاری جزیره، وی مراتب قدردانی خود را در مورد دادن ویزای طلایی امارات با انقضای ده ساله به وی، نسبت به مسئولین ابزار کرد: “به عنوان یک سرمایه گذار، این عمل اعتماد به نفس مرا افزایش داد. این اقدام، قدم دیگری از مسئولین جهت ایجاد کشوری است که نظر تمامی سرمایه گذاران از سراسر جهان را به خود جلب کند.”
“من از این درک ایشان بسیار ممنونم. در چندهفته ی اخیر سرمایه گذاران زیادی مورد عنایت قرار گرفته و این ویزا را دریافت کرده اند. عضوی از این گروه سرمایه داران بودن واقعا موهبت بزرگی است.”
گروه جی جی، یک کمپانی است که در سال ۱۹۰۹ در چنای تاسیس شده و در زمینه های مشاور املاک، تولیدات کاغذی، محصولات روشنایی، انرژی های تجدیدپذیر و هتل و خدمات مخابراتی فعالیت دارد. این کمپانی از سال ۱۹۹۱ فعالیت خود را در امارات آغاز کرده است. معاملات این کمپانی در امارات حدود ۲۰۰میلیون دلار تخمین زده شده است.